Trudna Jessie J rasplakala se u videu: Ne mogu vam opisati koliko se loše osjećam

Piše: Azra

Jessie J podijelila je objavu na Instagramu u kojoj je pokazala detalje svoga prvoga tromjesečja trudnoće. -Ne mogu vam opisati koliko se loše osjećam, otkrila je u videozapisu na kojem se mogu vidjeti snimke nje kako plače u krevetu i više puta povraća.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jessie J (@jessiej)

Podsjećamo, nakon što je prije 13 mjeseci izgubila bebu u spontanom pobačaju, Jessie J otkrila je kako je ponovo trudna.

-U isto vrijeme sam i sretna i prestravljena što ovo dijelim. Molim vas, budite nježni prema meni, napisala je u opisu videa u kojem je pokazala fotografije testa za trudnoću i trudničkog trbuščića.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jessie J (@jessiej)

Britanska je pjevačica prije više od godinu dana na Instagramu podijelila vijest o gubitku djeteta. Nije otkrila koliko je tačno bila trudna, ali je navela da je na trećem ultrazvuku saznala da se otkucaji srca bebe više ne čuju. Rekla je i da je “odlučila sama imati dijete” jer joj je to bio “životni san i jer je život prekratak”.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti