Atina opasno zamjerila majci: Isplivao snimak iz Karleušinog doma tokom Božića, sve je jasno

Piše: S.P.

Iako se u javnosti deklariše kao ateista i neko ko nije vjernik, Jelena Karleuša poštuje tradiciju i običaje i obilježava sve velike praznike, najviše zbog kćerki koje im se najviše raduju i uživaju u njima. Božić se kao i svake godine do sada u domu pjevačice proslavio u porodičnoj atmosferi uz bogatu trpezu, razne specijalitete i nezaobilaznu česnicu sa skrivenim novčićem, kao i sve lijepe običaje koji prate najradosniji hrišćanski praznik.

Na ovaj divan dan najviše radosti je upravo u porodičnom okupljanju i dječijem smijehu, međutim koliko god da se Jelena potrudila da usreći Atinu i Niku, starija kćerka Jelene Karleuše nije bila posebno raspoložena.

Lomljenje pogače i traženje novčica svakako je jedan od običaja kom se svi radujemo na Božić i iščekujemo da ćemo paricu i izvući, a trenutak kada je pevačica to činila sa svojim nasljednicama i članovima šire porodice privukao je veliku pažnju na “Instagramu”.

Diva se zadovoljno pohvalila da je paricu izvukla upravo ona, međutim u kadru je bila i Atina, starija ćerka Jelene Karleuše vidno razočarana što je ostala praznih ruku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Snimak iz porodične vile naišao je na salvu reakcija i komentara, ali i nasmijao brojne Jelenine fanove koji su tinejdžerki slali poruke podrške uz riječi da se strpi do sljedeće godine kada će izvući novčić koji, kako običaj nalaže, donosi blagostanje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti