Najnovije fotografije poznatog glumca rastužile su njegove obožavatelje, stanje mu je sve gore

Piše: Azra

Holivudski glumac i zvijezda filmova “Povratak u budućnost” Michael J. Fox snimljen je na odmoru u Meksiku, jednom od omiljenih mjesta brojnih slavnih faca, gdje je s porodicom dočekao Novu godinu.

No najnovije paparazzo fotografije danas 61-godišnjeg Michaela, kojeg i danas mnogi pamte kao Martyja iz hit-filma, zapravo su rastužile, ali i zabrinule njegove obožavatelje. Naime, Michaelovo se zdravlje tokom posljednjih nekoliko godina počelo pogoršavati zbog posljedica Parkinsonove bolesti, koja mu je dijagnosticirana početkom 90-ih. Zbog toga je polako napustio glumu, a na ekranu smo ga mogli vidjeti samo u nekim posebnim i kratkim pojavljivanjima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Back To The Future USA (@back_to_the_future_usa)

Michael je u nekoliko navrata opisao kako mu je bilo teško birati uloge zbog problema koje ima, a jedan od najvećih je njegovo pamćenje. Glumac je rekao da više ne može zapamtiti duge dijaloge zbog bolesti koja je sve više napredovala. No njegovo ga fizičko stanje nije obeshrabrilo, već ga je motiviralo da osnuje fondaciju za razvoj medicinskih istraživanja koja pomažu u liječenju i istraživanju bolesti.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti