Isprobajte “lažne” šiške koje nosi i Emina Jahović, lakše ih je napraviti nego što mislite!

Piše: S.P.

Vječno pitanje, ošišati šiške ili ne? Ako se bojite da ćete se brzo predomisliti i jedva čekati da ponovno narastu, danas donosimo jedan odličan trik koji čak primjenjuje i pjevačica Emina Jahović, a s kojim možete vidjeti jesu li šiške uopće odabir za vas. Sve što vam treba za ovu frizuru je nekoliko ukosnica i malo vještine.

Trik je podijelila stilistica kose Sarah Angius koju na društvenim mrežama prati više od 3,8 miliona pratitelja, a na svom je primjeru pokazala kako napraviti “lažne” šiške. Za početak naglašava kako je važno da su krajevi svježe ošišani i izgledaju zdravo. Jednom kad isprobate trik, vidjet ćete da je uistinu jednostavno kako i izgleda.

Za početak, Sarah je kosu na prednjem dijelu razdvojila u V oblik i s tim pramenovima je stvorila lažne šiške. Idući korak je da taj dio kose “presavijete” na pola i počešljate, a pritom pripazite na željenu dužinu šiški. Kosu pričvrstite tankim ukosnicama koje su najsličnije boji vaše prirodne kose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Angius (@sarahangius)

Sarah je ostatak kose odlično stilizirala kako se ne bi vidjele ukosnice pa je kosu svezala u visoku, razbarušenu punđu. Tako se uopće nije vidio “prijelaz” lažnih šiški, nego su izgledale sasvim realistično. Punđu je dodatno učvrstila ukosnicama, a ovakva frizura odlična je ako ste željni male promjene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti