Stiže pojačanje u porodicu Đoković: Supruga mlađeg brata Novaka Đokovića potvrdila trudnoću

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @saskaveselinov

Supruga Novakovog brata Đorđa Đokovića, Saška Veselinov Đoković, podijelila je sretne vijesti. Porodica Đoković dobija novog člana. Đorđe i Saška uskoro će postati roditelji. Naime, influenserica je otkrila da je u blaženom stanju i da će za 3 mjeseca postati majka, dok će braća Đoković postati stričevi.

– Za manje od tri mjeseca u našu porodicu stiže pojačanje, a od tog trenutka ja dobijam najvažniju ulogu u životu, postat ću mama. Dugo nisam željela da pričam na ovu temu, izbjegavala sam javne događaje iako je od prvog dana sve u redu sa trudnoćom, ali o sreći zaista treba da se šuti- napisala je Saška na Instagramu.

– Sada kada je već postalo očigledno i kada ne uspjevam da sakrijem stomak, drago mi je što na ovaj način mogu da podijelim najsretnije vijesti i sa vama- zaključila je Saška na svom Instagram profilu uz fotografiju u oblacima.

Prema komentaru pjevačice Marije Mikić, može se pretpostaviti da je riječ o dječaku.

“Ekipa za fudbal se širi”, uz dodatak nekoliko plavih srca.

Inače, Đorđe i Saška su zajedno već skoro dve godine, pa je on tim povodom nedavno odlučio da iznenadi svoju ljepšu polovinu.

Dnevnu sobu je ukrasio buketima crvenih i bijelih ruža, a svuda okolo su bile upaljenje ukrasne svijeće, kao i baloni u obliku srca. Sašku je sve to raznježilo, te je u opisu stavila “Moj Đole #23”.

Među poklonima se našla i ukrasna boca sa porukom, čiji sadržaj nije htjela da otkriva svojim pratiocima, kao i makete zvijezde na nebu sa njenim imenom.

Podsjetimo, o njihovom gala vjenčanju se i te kako pričalo u javnosti. Brat Novaka Đokovića Đorđe i njegova izabranica vjenčali su se u septembru u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a potom su se uputili u Crnu Goru gde je upriličeno trodnevno slavlje. Pričalo se da su za svadbu izdvojili 150.000 eura.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti