Vjerio se član “Dubioze kolektiv”: Pokazao romantičnu stranu, djevojku zaprosio na neobičnom mjestu

Piše: L. K. P.

Foto: Facebook @Adis Zvekic

Adis Zvekić, jedan od glavnih vokala bh. grupe svjetskog glasa „Dubioza kolektiv“ zaprosio je svoju djevojku Nadinu Paščanović. Rođeni Zeničanin iskoristi je pauzu između nastupa sa svojim bendom otputova na putovanje sa izabranicom svog srca. Pokazao je svoju romantičnu stranu. Na društvenim mrežama podijelio je video i pokazao kako je iznenadio Nadinu.

– Pijem kafu i gledam u izlazak sunca na sjeveru i prilazi mi Adis i kleknu na koljena i zaprosi me. Milion emocija me uhvatilo u tom  trenutku i suze radosnice. Moj dragi me iznenadio na spontano romantičan način. Brod, more, izlazak sunca i ljubav. Našao je i prsten neobičan i  jednostavan baš onakav kakav ja volim jer zna koliko se radujem sitnicama i koliko volim sve što je drugačije.

Da da sada, da za uvijek i da za zauvijek!

Hvala ti što me činiš sretnom  i što si prije svega prvo moj najbolji prijatelj. Volim te – napisala je Adisova djevojka u opisu videa.

Zvekić je inače stalni član „Dubioze“ od samog osnivanja grupe. Članovi benda poznati su po tome da privatni život kriju daleko od očiju javnosti i za medije vrlo rijetko daju izjave, a o privatnom životu nikada ne govore.

Uglavnom Adisu i Nadini želimo puno sreće u budućem zajedničkom životu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti