Ella Dvornik ponovo promijenila imidž: Nova godina, nova boja

Piše: E.M.

Instagram @elladvornik

Influenserica Ella Dvornik na Instagramu se ponovo pohvalila novom frizurom. Ella u posljednje vrijeme često eksperimentiše s kosom, a svoju transformaciju rado dijeli s pratiteljima koji joj pružaju podršku.

Ovoga puta Ella je plavu kratku kosu odlučila promijeniti u dugu i tamnu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

-Nova godina traži novu boju. Sve sam tamnija. Malo odmaram od klasičnih ekstenzija, ali ponekad poželim dužu kosu. Tu me spašavaju ekstenzije na češljiće koje lako stavljam i skidam, a dužinu i volumen dobijem za 10 minuta, umjesto par sati ugradnje, tak da win win. Kak vam se čini brineta ja?, napisala je Ella.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Nedavno je u intervjuu za “Azru” govorila kako voli promjene.

– Život je prekratak za monotoniju i rutinu. U svemu. Volim promjene, na sebi i oko sebe. Kosa raste, tako da mi nije žao mijenjati frizure. A, postoje i ekstenzije, danas mogu imati kratku kosu, već sutra dugu. Zar to nije fenomenalno?! Boje kose također mijenjam, jer volim vidjeti kako me promijene. Zaista postaneš druga osoba s promjenom boje kose – istakla je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti