Rad od kuće više ne mora biti dosadan, uz ove ideje za uređenje saznajte i kako

Piše: Azra

 

 

Bilo da radite od kuće ili ste izdvojili prostor za čitanje i pisanje, vaša kućna kancelarija je mjesto koje treba da inspirira vaš tok kreativnosti. Donosimo ideje kako kreirati istinski stimulativan prostor.

 MINIMALIZAM

Minimalistički stil idealan je za kućnu kancelariju, gdje su fokus i organizacija glavni prioriteti. Urođena priroda minimalističkog dizajna je aerodinamična i ogoljena, što je vrlo pogodno za rad. U minimalnoj kućnoj kancelariji naći ćete sve što vam treba: radni sto, biljke i udobnu stolicu za rad. Ono što nećete naći jeste dodatni nered, nepotreban površinski prostor ili zidovi puni dekora. Obično se koristi jedna paleta boja, a uzorci i tekstura dolaze od prugastih tonova drveta, elegantnog oblika stolova ili jedinstvenosti stolice.

 ŠARENILO

Jedan od načina da povećate svoju produktivnost kada radite od kuće jeste da dodate boju svom radnom prostoru. Šarena kućna kancelarija može poboljšati vaš moral i povećati udobnost. Pobrinite se da imate prostor posvećen svom poslu, a najbolje je početi s neutralnim stolom i oko njega ugraditi boje. Na kraju, želite da boja u vašem radnom prostoru bude suptilna i ukusna, stoga ne pretjerujte.

 

Pročitajte još