Jelena Karleuša odbila pričati o Dušku: Burno reagovala na pitanje o njemu

Piše: Azra

Popularna srbijanska pjevačica Jelena Karleuša dugo se nalazi na meti medija, naročito nakon saznanja da se razvodi od supruga Duška Tošića sa kojim ima dvije kćerke, Atinu i Niku.

Pjevačica je posljednji period imala pune ruke posla. Naime, pjevala je na dva novogodišnja nastupa. Za Novu godinu pjevala je u jednom prijestolničkom hotelu, dok je srpsku Novu godinu dočekala u jednom beogradskom klubu. Jelena je osoba koja je poznata po jedinstvenom modnom ukusu, koja prati svjetske trendove.

Za ovaj nastup odabrala je jedinstvenu modnu kombinaciju koja je oduševila fanove. Nosila je i ‘Balenciaga’ naočale, koje su napravljene u samo nekoliko primjeraka, a cijena im se kreće i do 10 hiljada KM.

Njen nedavni intervju u emisiji ‘Prvi red’ izazvao je veliku pažnju, posebno dio u kojem je pričala o svom suprugu i istakla da on ‘ne postoji bez nje’.

Ovaj put dobila je interesantno pitanje vezano za Duška.

-Je li Duško Tošić shvatio da ste vi boginja svemira i da ste njegova prava ljubav?, glasilo je novinarsko pitanje.

– Mislim da je on to imao negdje u glavi čim me oženio i čim sam mu rodila dvoje djece. Ja bih večeras o sebi i nastupu, nisam došla da pričam o Dušku, jer večeras ću pjevati, ne igrati fudbal, rekla je Karleuša.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti