Nikolina Pišek uživa na Maldivima, pojedinci je napali: Od koje love si otišla tamo, nemaš pojma šta znači raditi

Piše: Azra

Instagram: @nikolina_pisek

Nikolina Pišek često puni medijske stupce u posljednje vrijeme, pa je njen život pod lupom javnosti više nego ikada. Težak period je iza nje, a voditeljica je odlučila pokazati kako ne da da je bilo šta pokoleba.

Nikolina se ovaj put odlučila počastiti putovanjem na Maldive, kako bi ‘napunila baterije’. Na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija sa plaže. Pokazala je zavidnu figuru, te dobila veliki broj pozitivnih komentara. Međutim, pojavili su se i negativni. Naime, pojedinci su se zapitali odakle joj novac da ode na tako egzotičnu destinaciju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

– ‘Od koje love si otišla tamo? Dobro je stari rekao’, ‘Od čega tebi treba pauza? Od djece? Nemaš ti pojma šta znači zapravo raditi’, samo su neki od negativnih komentara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

-Svima nam ponekad treba pauza. Od posla, izlazaka, obaveza, briga… Od izloženosti. Meni je trebala da sumiram, da se okružim sa svojima, da se grlimo i plačemo ako treba, smijemo se i slavimo ovo što imamo. I da se odmaknem od svega. S odmakom da pogledam na sve i nastavim dalje. Bila je ovo godina učenja, velikih padova, prekretnica, boli, razočaranja. Godina u kojoj sam shvatila da je život dar a ne privilegija, da su prava prijateljstva rijetkost, osjetila sam koliko boli izdaja i nepravda, i koliko mnogo mogu podnijeti. Godina kada sam se molila da što manje pate moja djeca, kada sam se smijala dok je duša krvarila i kada me je liječio svaki osmjeh koji bi dobila zauzvrat. Godina u kojoj je moja najmlađa kćer preko noći odrasla. I svjesna sam da vjerojatno nikada neće shvatiti koliko me peče njezina briga za mene, jer se u tome ogleda njen strah. A želim da se njih dvije ne boje nikada… Nismo željele okretati novi list, život nas je uvjetovao. A svaki novo poglavlje otvara se s nekim razlogom… Želim vjerovati da su svi ljudi koji su svjesno otišli iz mog života napravili mjesta za neke druge, kvalitetnije… U ovoj godini želim plakati od ljepote i sreće. I znam da hoću. Već to i radim. Jer imam svoj krug meni najvažnijih velikih ljudi, napisala je Nikolina u opisu.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti