Fotografija iz 1970. godine na Massimovom profilu dirnula hiljade ljudi

Piše: Azra

Na Instagram profilu Massima Savića osvanula je fotografija iz 1970. godine koja je dirnula hiljade njegovih obožavatelja.

-Dragi ljudi, puni su nam svi inboxi vaših lijepih riječi, a neki su poslali i fotografije. Posebno su nas dirnule one koje su objavljene u FB grupi “Volim Rašu”, a objavili su ih ljudi koji u svojim starim albumima čuvaju za nas sada najveće blago – fotografije Massima iz razdoblja kada je bio dječak, tinejdžer, dečko koji tek treba otkriti svoj put, započeli su objavu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Massimo (Official) (@massimo.official)

-Sretni smo i zahvalni što je prepoznao da je put muzike onaj predodređen za njega. Hvala gospodinu Sergiu Vitasoviću koji nam je proslijedio ovu fotografiju koju je u spomenutoj grupi objavio gospodin Antonio Kogej čiji je otac s desne strane, u sredini je Dragan Alagić, a lijevo je dječak koji će izrasti u virtuoza na gitari i umjetnika s najljepšim glasom i najtoplijim osmijehom – naš Massimo. Fotografija je nastala oko 1970. godine, stoji na profilu.

Ekipa koja vodi Massimov profil pozvala je fanove da šalju svoje fotografije na kojima je pokojni muzičar.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti