Ko je glumica za koju se nagađa da je nova ljubav Momčila Otaševića: Ona sve negira

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @aunajev

Glumica Jelena Perčin nakon višemjesečnih šuškanja potvrdila da se razvodi od crnogorskog kolege Momčila Otaševića. Par se zaljubio 2015. godine, a u petogodišnjem braku dobili su dvoje djece, sina Jakšu i kćerku Mašu.

Iako ni Jelena ni Momčilo nisu otkrili šta je presudilo njihovoj ljubavi, posljednjih se dana šuška da je Otašević započeo romansu s glumicom Anom Uršulom Najev. Mlada Splićanka  publici najpoznatija po ulozi sposobne liječnice Luce u seriji Kumovi, u kojoj njenog partnera, šarmantnog Jakova, igra upravo Momčilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)

Ana je demantirala nagađanja o tome da je u vezi sa Momčilom.

-Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje. Momo ima dvoje male djece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje znati istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama- kazala je.

Istakla je kako je zbog toga na “stubu srama” te da je bez ikakvog razloga nazivaju razaračicom braka.

-Činjenica da trenutno snimam seriju u kojoj mi je on glumački partner, kolega i prijatelj koji trenutno prolazi kroz proces razvoda, potpuno je, eto, dovoljna da me se javno, bez ikakvog potkrijepljena, dokaza ili bilo kakvih suvislih informacija, proziva kao krivca za rastavu mojih kolega. Bez ikakve zadrške usuđuje me se nazvati razaračicom obitelji i braka, dodala je.

Pročitajte još