Gerard Pique opet ismijao Shakiru i njenu pjesmu, na posao došao Twingom

Piše: Azra

Shakira je u četvrtak objavila pjesmu o bivšem suprugu Gerardu Piqueu koja je u samo dva dana oborila rekord. Pjesma u kojoj progovara o Piqueovoj prevari u dva je dana na YouTubeu prikupila preko 86 miliona pregleda i oborila jedan važan rekord.

Gerard Pique ponovno je ismijao svoju bivšu partnericu Shakiru i njezinu novu pjesmu koja je u samo jednom danu preslušana 63 miliona puta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli بـرشـلـونـي | ♛🇧🇭 (@brclony_5)

Na društvenim mrežama širi se video na kojem bivši fudbaler na posao dolazi Twingom, te na još jedan način ismijava bivšu partnericu.

@cbssportsgolazo Elite levels of pettiness. 😅 (Via @Kings League) #pique #shakira #footballfunny ♬ Radio Rota Shot – Official Sound Studio

-Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamijenio si Ferrari za Twingo, zamijenio si Rolex za Casio…, stihovi su njene pjesme. Ranije je Gerard kroz smijeh rekao da su on i njegovi prijatelji dobili besplatne satove od Casija, odakle je i počela prva provokacija.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti