Nema kraja provokacijama: Shakira na balkon postavila vješticu usmjerenu prema kući svoje bivše svekrve

Piše: Azra

Shakira je u četvrtak objavila pjesmu o bivšem suprugu Gerardu Piqueu koja je u samo dva dana oborila rekord. Pjesma u kojoj progovara o Piqueovoj prevari u dva je dana na YouTubeu prikupila preko 86 miliona pregleda i oborila jedan važan rekord.

Bivši partner već je dva puta ismijao Shakiru, a izgleda kako pjevačica nema namjeru da odustane.

Na Twitteru je osvanula fotografija balkona kuće na kojoj se nalazi igračka vještice za koju se smatra da ju je postavila Shakira.

-Shakira je navodno postavila lutku vještice na svoj balkon okrenut prema kući svoje bivše svekrve, dok se njezina pjesma može čuti kako se glasno ponavlja, pisalo je u objavi.

Piqueova majka Montserrat primijetila je lutku vještice na Shakirinom balkonu. Lokalni mediji izvještavaju da je zamolila Shakirino osoblje da okrene vješticu tako da ne bude okrenuta direktno prema njezinoj kući.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti