Raza slavi 40. rođendan: Prijatelje držim blizu, dušmane još bliže

Piše: E.M.

Instagram @muhabetovka_razo

Razija Čolaković jedna je od osoba na čiju objavu slučajno naiđete po društvenim mrežama, namjerno je zapratite i svaki dan se punite pozitivnom energijom. Iza ove ponosne, ali i prkosne, žene, majke i supruge dvoje djece sada stoje tri objavljene knjige. Raza je neko ko se ne libi javno govoriti o škakljivim temama pa vrlo često svojim statusima i sadržajem na društvenim mrežama skreće pažnju na sebe.

Raza danas slavi 40. rođendan, a tim povodom se obratila svojoj porodici, prijateljima i pratiteljima.

-Danas mi je punih 40 godina! Hvala ti Bože za svaki dan, svako iskušenje i svu snagu koju mi daješ. Hvala Ti Bože za nafaku, berićet i Milost kojim me daruješ. Hvala Ti za prošlost, sadašnjost i budućnost.
Hvala Ti Bože za sve. Hvala. Hvala mom čovjeku i mojoj djeci!  I hvala svima vama koji ste uz mene sve ove godine. Volim vas ljudi! – napisala je ispod niza fotografija.

A, uz video koji je objavila na TikToku stavila je i novu pjesmu Emine Jahović.

“Slagaću vas sve, lagaću vas stalno
Ionako javno lažete i vi o meni sve
Sve je tako jasno, poručujete glasno
Da sa vašeg puta sklonim se
Više motivacije za mene
Vi me samo na to tjerate
Prijatelje držim blizu
A, još bliže držim dušmane” – glasi dio Eminine pjesme u kojoj se Raza, po svemu sudeći, i pronašla.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti