Filipovići uživaju u ljepotama Švicarske, Lejla i ovoga puta besprijekorno dotjerana!

Piše: S.P.

Lejla Filipović, bivša misica i supruga poznatog glumca Tarika Filipovića odavno je poznata kao žena sa stilom. U njenim kombinacijama vidljiv je pečat elegancije, profinjenosti i fantastičnog modnog ukusa, a rijetko kad da lijepa Lejla napravi grešku prilikom kombiniranja odjeće.

Ovih dana poznati par uživa u ljepotama Švicarske, a pokazali su na svojim društvenim mrežama i poneki detalj s putovanja. Uživali su u prirodnim ljepotama, društvu, hrani…, a kao i uvijek pažnju je ukrala lijepa Lejla svojim besprijekornim izgledom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Iako je nosila dosta jednostavnu kombinaciju, i ovoga puta je oduševila brojne pratitelje koji redovno prate njene objave i dive se njenoj ljepoti i stilu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti