Toliko je lijepa da je morala da angažuje tjelohranitelje: Mlada gimnastičarka nakon incidenta povukla važan potez

Piše: Azra

Gimnastičarka Olivija Dan (20) je trenutno najpoznatija gimnastičarka na svijetu. Članica gimnastičarskog tima Univerziteta u Lujzijani je poznata po sportskim uspjesima, ali i po ljepoti koja joj posljednjih dana nažalost stvara probleme.

Ona važi za jednu od najuspješnijih koledž zvijezda u SAD-u, a zarađuje oko dva miliona dolara godišnje.

Mnogo je popularna i na društvenim mrežama i kako su strani mediji pisali, svoj prvi milion je zaradila upravo zahvaljujući društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olivia Dunne (@livvydunne)

– Želim da budem uzor mladim djevojkama. Želim da budem dobar primjer i poslati poruku da smo više od onoga što pokazujemo kroz sport. Te stvari su mi jako važne. Ne želim da sebi stvaram pritisak i pokušavam da se poredim s drugim ljudima. Pokušavam da pronađem ravnotežu između studija, društvenih mreža i gimnastike. Sve su to moji prioriteti – rekla je Olivija britanskim novinarima.

Međutim, da slava nosi i jedan određeni teret, pokazao je nedavni incident koji se dogodio početkom mjeseca, kada je Olivija nastupala na takmičenju u Juti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olivia Dunne (@livvydunne)

Naime, tinejdžeri su nasrtali na nju u želji da je dodirnu i dobiju autogram.

Nakon što je došlo do “napada” i incidenta od strane tinejdžera u Juti, Olivija Dan je poslala poruku svojim fanovima.

– Uvijek ću cijeniti i voljeti vašu podršku, ali ako dođete na takmičenje, želim da vas zamolim da poštujete druge gimnastičare i gimnastičku zajednicu jer mi samo radimo svoj posao, izjavila je.

Ona je zbog ovog nemilog događaja morala da angažuje tjelohranitelje, a njen trener Džej Klark insistira da gimnastičarka i putuje sa tjelohraniteljem do kraja sezone kako fanovi ne bi ugrozili njenu sigurnost.

Izvor: glossy.espreso.rs

(S.B.)

Pročitajte još