Lepa Brena pokazala kako izgleda bez šminke

Piše: Azra

INSTAGRAM: @lepabrenaa

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda na Balkanu Fahreta Jahić Živojinović, poznatija kao Lepa Brena, prije dva mjeseca proslavila je 62. rođendan.

Rođena je u Tuzli a odrastala je u Brčkom. Za vrijeme studija preselila se u Beograd, gdje je i započela svoju muzičku i glumačku karijeru.

Karijeru je započela 1981. i to u jednoj od tada najpopularnijih emisija koju je uređivao pokojni srbijanski voditelj Minimaks.

Godine 1991. udala se za srbijanskog tenisača Slobodana Bobu Živojinovića s kojim ima dva sina, Stefana i Viktora, dok je Filip Slobodanov sin iz prvog braka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Nedavno je na svom Instagram profilu objavila video koji je snimljen prije 3 godine, za vrijeme pandemije covid-19, kada su brojni pjevači na svojim Instagram profilima objavljivali videe na kojima pjevaju, poručujući svima da se čuvaju i brinu za svoje zdravlje. U ovom videu Brena je pjevala pjesme ‘Ja nemam drugi dom’ i ‘Poželi sreću drugima’.

Na ovom videu može se vidjeti kako pjevačica izgleda bez šminke.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti