Ko je Severinina majka, Ana Vučković: Nakon porođaja 5 mjeseci bila u komi

Piše: Azra

Pjevačica Severina ne krije koliko je vezana za majku, te često pokazuje da je upravo Ana najvažnija žena u njenom životu. Nedavno je pjevačica podijelila zajedničku fotografiju sa majkom.

Gospođa Ana nikada se nije voljela medijski eksponirati, međutim tu i tamo se pojavi u javnosti na važnim događajima zbog svoje kćerke. Severina i njene sestre su rano izgubile oca Severa Vučkovića, a njihova majka Ana je jednom rekla da je upravo pjevačica naslijedila njegov karakter i izgled. Prošle godine Ana se našla na meti medija nakon sukoba između kćerki. Saslušanje povodom sukoba odgođeno je za februar, a razlog je zdravstveno stanje Severine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Severina je jednom prilikom ispričala kako je mama rodila carskim rezom mjesec dana prije termina.

– Rodila me carskim rezom i nije me uzela u ruke pet mjeseci jer je bila u komi. Bila sam joj treći carski rez i te 1972. nije se budila pet mjeseci. Rodila me u osmom mjesecu trudnoće, imala sam dva kilograma. Doktor je bio divan i ostavio me da budem s njom u sobi sve to vrijeme, nije dao da me odvedu od nje, rekao je da je samo ja mogu probuditi iz kome. Svaki dan me babica stavljala njoj u krilo dok je ona spavala – ispričala je Severina za “Gloria.hr”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Kao i inače, tako i ovaj put, Severina je objavila zajedničku fotografiju sa majkom.

-Moja mama, napisala je Severina u opisu fotografije.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti