Andrija i Aleksandra odveli sinčića u Meksiko, pogledajte kako sijaju od sreće

Piše: S.P.

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić u februaru prošle godine postali su roditelji dječaka, a sa nepunih godinu dana maleni Relja već živi bajkovit i život prepun avantura. Naime, tročlana porodica spakovala je kofere i uputila se na egzotično putovanje, a predivnim kadrovim sa drugog kontinenta oni su počastili fanove putem društvenih mreža.

Budući da se kod nas očekuje ozbiljno zahlađenje, a snježni pokrivač samo što nije prekrio region, Andrija Milošević i Aleksandra Tomić odlučili su da beogradsku gužvu zasluženo zamijene suncem i pjeskovitim plažama.

Oni su porodično otputovali u Meksiko gdje uživaju u tropskim temperaturama, brčkanju i ispijanju koktela, a vrijeme koriste i kako bi obišli razne znamenitosti. Čičen Ica, veliko arheološko nalazište na Jukatanu iz doba civilizacije Maja, također je bilo na spisku njihovih želja, a svoje trenutke uživanja oni su podijelili sa pratiteljima.

Iako su ostali dosljedni odluci da svog sina u javnosti neće pokazivati, njihovi Instagram profili otkrivaju da supružnici sa svojom bebom provode izuzetno lijepo i kvalitetno vrijeme, te se ne libe da ga svuda sa sobom povedu i uljepšaju mu svaki trenutak odrastanja.

Izvor: story.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti