Brad Pitt okreće novi list u životu: “Sreću” prodaje za 40 miliona dolara

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @bradpittofflcial

Iako su se razdvojili još 2016. godine, kuća u kojoj su živjeli Brad Pitt i Angelina Jolie još je uvijek u vlasništvu šarmantnog glumca. Uz novu ljubav, spreman je potražiti nešto manji i skromniji novi dom u Los Angelesu, a imanje ‘Los Feliz’ odnedavno je stavljeno na prodaju.

Brad Pitt službeno je u vezi s 30 godina mlađom djevojkom, a razlika u dobi nije problem ni drugim poznatim parovima

Imanje je kupio još 1994. godine od glumice Cassandre Peterson za svega 1,7 miliona američkih dolara, a danas je cijena imanja uvećana na iznos oko 40 miliona dolara.

Međutim, od 1994. godine glumac je puno uložio u kuću proširivši izvorni posjed kupnjom okolnih parcela. Cijeli kompleks okružen je zelenilom, a danas sadrži i razne zabavne elemente poput vanjskog bazena, privatnog teniskog paviljona i skate parka.

‘Los Feliz’ što u prijevodu označava sreću, mjesto je gdje su Brad Pitt i Angelina Jolie gradili sretan dom s njihovo šestero djece. Sve do njihovog rastanka 2016. godine tamo su provodili vrijeme, a djeca to imanje zbilja mogu i nazivati domom jer su tamo odrastali.

Osim ovog, par je imao i nekoliko zajedničkih nekretnina koje su bile predmet podjele imovine nakon rastave braka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti