Nicole Kidman snimljena na setu nove serije, u fokusu njeno prilično izobličeno lice

Piše: S.P.

Čini se da se Nicole Kidman ponovo podvrgnula estetskim zahvatima na svom licu, a nove fotografija sa seta serije “Lioness” privukle su pažnju upravo zbog njenog izobličenog i “zaleđenog” lica.

Nicole Kidman na Mallorci snima novu seriju produkcijske kuće Paramount koja će nositi naziv “Lioness”, a objavljene su i prve fotografije sa seta.

Kidman glumi višu nadzornicu CIA-e, a upravo je njen izgled na snimanju privukao najviše pažnje. Glumica je ponovo pokazala prezategnuto i natečeno lice, nakon što su je i ranije kritikovali zbog pretjeranog “zatezanja” i “uljepšavanja”.

Njeno prilično izobličeno lice u odnosu na ranije djelovalo je zaleđeno. Prethodno je kazala da nije imala estetske operacije, ali je priznala da je isprobala botoks.

Probala sam puno stvari, ali osim sporta i dobre ishrane većina stvari ne pravi razliku. Čak sam isprobala i botoks, ali nije mi se svidjelo kako mi je lice poslije izgledalo. Sada ga više ne koristim i opet mogu pomjerati čelo”, kazala je glumica svojevremeno.

Njeni obožavatelji nisu pretjerano zadovoljni ovim estetskim zahvatima, uzevši u obzir da je Kidman prepoznatljiva po prirodnoj ljepoti i svom porculanskom tenu.

Glumačkoj ekipi serije “Lioness” se pored Kidman priključio i Morgan Freeman, zajedno sa Zoe Saldanom, prema Deadlineu .

Oskarovac (85) će glumiti američkog državnog sekretara Edwina Mullina u političkom trileru o mladom marincu kojeg je CIA regrutovala da se sprijatelji s kćerkom teroriste. Ideja iza operacije je srušiti organizaciju iznutra.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti