Chrissy Teigen i John Legend pokazali kćerkicu i otkrili njeno ime

Piše: Azra

Foto: Instagram @chrissyteigen

Chrissy Teigen i John Legend godinu su započeli na najbolji mogući način. Nakon uredne trudnoće i poroda, dobili su treće dijete 13. januara, a sada su svoju najmanju djevojčicu Esti Maxine Stephens predstavili svijetu.

Bivši model i autorica kuharice na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj njena starija djeca s mnogo pažnje drže sestricu.

– Ona je tu! Esti Maxine Stephens – kuća vrvi i naša porodica ne može biti sretnija. Tata svake noći roni suze radosnice kad vidi Lunu i Milesa prepune ljubavi, a ja sam naučila da ti još uvijek trebaju pelene nakon carskog reza. Svi smo presretni, napisala je Crissy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

“Hvala vam svima na ljubavi i dobrim željama, osjetili smo to”, dodala je uz emotikone srca.

Par ima kćerkicu Lunu Simone staru šest i po godina, te sinčića Milesa Theodorea od četiri i po godine.

Brojni poznati prijatelji reagirali su na ovu divnu sliku i ostavili poruke dobrodošlice za malenu Esti. Tako je mama klana Kardashian-Jenner, Kris Jenner, poručila da jedva čekaju da upoznaju malenu. Kate Hudson zatrpala ih je emotikonima srca.

Par je konačno dočekao svoje treće dijete, nakon što su 2020. prošli traumatično iskustvo gubitka djeteta u visokom stupnju trudnoće. U oktobru te godine Chrissy je odlučila u eseju otvoreno progovoriti o gubitku bebe koju su nazvali Jack. Taj njezin čin potaknuo je mnoge druge žene da se otvore o boli istog gubitka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti