Ljudi opet sprdaju Beckhamovog sina: Ove sedmice si stilist?

Piše: S.P.

Brooklyn Beckham možda razmišlja o još jednoj promjeni karijere nakon što se okušao u fotografiji i kuhanju.

Ovaj 23-godišnjak, koji je naveliko ismijavan zbog svojih fotografskih i kuharskih vještina, pojavio se u videu za Vogue zajedno sa svojom suprugom Nicolom Peltz. U snimci objavljenoj na TikToku, Beckham govori o odjevnoj kombinaciji svoje supruge, a mnogi strahuju da bi sada mogao postati stilist.

Sin Victorije i Davida Beckhama nadalje objašnjava što mu se sviđa kod njenog outfita, koji se sastoji od crne majice bez rukava, plavih traperica visokog struka, duge crne kožne jakne i para čizama s visokom petom na platformu.

“Ne samo kuhar i fotograf, već i stilist slavnih”

– Volim male traperice visokog struka i volim lijepe uske majice. Volim visoke čizme, mislim da su vrlo seksi. Mala Matrix jakna – sviđa mi se, rekao je Beckham dok je pokazivao na svaki dio Nicolinog outfita. Osim što su pohvaliti Beckhamov “široki rječnik”, pratitelji na društvenim mrežama brzo su istaknuli i ostale Beckhamove talente.

“Je li ovo Brooklyn Beckham… izvanredni Brooklyn Beckham, kuhar, fotograf, stilist?”, “Druže svake druge sedmice glumiš drugu karijeru”, “Znači, on je stilist ove sedmice?”, “Ne samo kuhar i fotograf, već i stilist slavnih”, komentirali su video brojni korisnici.

Podsjetimo, Beckhama pratitelji često kritiziraju na društvenim mrežama, a nedavno se našao na udaru kritike zbog recepta za džin i tonik, kada se nije proslavio u pravljenju popularnog pića, kao i zbog nedjeljne pečenke za koju su ga kritizirali kako je premasna.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti