Pogledajte kako izgledaju radovi na izgradnji porodične kuće Lejle Ramović i Dine Joldića

Piše: Azra

Lejla Ramović, starija sestra Džejle Ramović udala se prošle godine za svog izabranika Dinu Joldića. Poznata bh. ifluenserica mjesecima je planirala njihov poseban dan, sve je prošlo kako treba, a sada mladi bračni par planira svoj život dalje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LEJLA RAMOVIĆ (@ramoviclejla)

Lejla i Dino odlučili su da će da grade porodičnu kuću u Mostaru. Mladi pračni par na Instagram stranici redovno dijeli proces izgradnje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @home2bemostar

-Nekoliko godina unazad smo baš ozbiljno razmišljali o kupovini stana, skupljali novac i visili na sajtovima tražeći onaj pravi. Stanovi su bili u poprilično lošim stanjima, u jako starim zgradama i u budućnosti bi sigurno zahtijevali renoviranje… A cijene su bile baš lude u to vrijeme (iako su trenutno još i luđe, ali otom potom) bez obzira na to da li je u pitanju bila stara zgrada, ili neka malo novija… Iiiii mi vam u jednom momentu pomislismo da nam je isplativije kupiti plac i napraviti kuću!, napisala je Lejla ispod fotografije žemljišta kojeg su kupili.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @home2bemostar

Izgradnja kuće počela je prošle godine u maju, tačnije 17.5., te je korak po korak kuća počela da poprima odgovarajući izgled.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @home2bemostar

-E ove fotke su nam jedne od dražih! Kada je kuća konačno poprimila neki oblik i kada smo već mogli da govorimo “idemo do kuće”, a ne “idemo na plac” ili “idemo na ploču”, piše u opisu fotografije.

Mladi bračni par uživa u svakom zajedničkom trenutku, a izgradnja kuće za njih je poseban izazov.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti