“Azra” daruje: Osvojite DERMACOL proizvode i knjigu “Dobrota” turske autorice Şebnem İşigüzel

Piše: Azra

 

DERMACOL proizvode mogu osvojiti dvije osobe, a sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), DERMACOL svoje ime i prezime, godište, te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj 091 510 101.

Prozirni iluminator za lice, svježa ruža 15 ml

Bez parabena. Nježno ujednačava tonus vaše kože, a istovremeno ga čini sjajnijim. Poboljšava izgled vaše kože i čini je ljepšom i mlađom. Naglašava vaše crte lica. Ultra lagana tekstura sa silikonom, hijaluronska kiselina i vitamin E zaglađuju vašu kožu, vlaže je i omekšavaju. Namijenjen je svim tipovima kože, pogodan i za vaše lice i tijelo (dekolte, ruke itd.). Ova tekućina može se nanositi po želji i potrebi. Može se koristiti po cijelom licu ili lokalno (oko očiju, ispod očiju, između obrva, grebena i vrha nosa, jagodičnih kostiju, brade itd.).

Kavijar dugotrajni puder s korektorom br.1 blijedi 30 + 2 ml

2-u-1 Dugotrajni puder i korektor s ekstraktom kavijara. Hipoalergen. Bez ulja. Nanesite korektor na mala područja kao što su krugovi ispod očiju, mrlje i sve druge nedostatke kože tapkajući ga prstima; zatim nanesite šminku. Nanesite podlogu ravnomjerno na kožu i temeljito razmažite prstima ili posebnom spužvom ili četkom za podlogu. Visoke je pokrivnosti i namijenjen svim tipovima kože.

Možete osvojiti i knjigu “Dobrota” autorice Şebnem İşigüzel.

 

 

Pročitajte još