Kate Middleton otkrila neobičan način na koji održava liniju

Piše: L. K. P.

Kate Middleton (41) otkrila je neobičan način na koji održava formu i kako uspije ugurati treninge u gusti raspored obaveza koje ima kao princeza od Walesa.

Kate, koja je pokroviteljica nogometne lige u ragbiju, ovih dana priredila je prijem za momčad u palači Hampton Court te je obilježila njihovu pobjedu na Svjetskom prvenstvu u novembru. Ispričala je kako su ona, suprug William (41) i njihovo troje djece na televiziji gledali finale u kojem je Engleska tijesno pobijedila Francusku 28-24.

Kate su pitali jesu li njena djeca zainteresovana za ragbi.

– Uvijek smo malo takmičarski raspoloženi jedni prema drugima. Svi oni vole sport, a Louis je lud za ragbijem. Oni su u dobi kada jednostavno vole trčati – rekla je princeza od Walesa.

Princeza je zatim otkrila vlastiti raspored fitnessa.

– Radim sve: kad god mogu ugurati, vježbam, čak i skačem na trampolinu s djecom prije škole – izjavila je Kate.

Kate je u februaru prošle godine preuzela bivšu ulogu princa Harryja kao pokroviteljice engleske ragbijaške lige. Na prijemu je razgovarala s igračima, njihovim partnerima i trenerskim osobljem u vrtnoj sobi palače prije nego što je pozirala s peharom Svjetskog kupa.

– Stvarno sam ponosna i stvarno zahvalna što smo dobili ovu priliku, i želim vam puno sreće na treningu i sezoni i obećavam da ću vas doći gledati na nekim utakmicama – poručila im je na kraju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti