Kćerka Monice Bellucci promijenila jednu stvar na sebi i sad neodoljivo podsjeća na majku

Piše: Azra

Iako joj je majka jedna od najljepših, ali i najpopularnijih žena svijeta Deva Cassel se do sada nije često eksponirala u javnosti

Ipak, reklo bi se da je kćerka svjetski poznate Monice Bellucci stasala u prelijepu ženu i da je vrijeme da je javnost bolje upozna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Tokom nekoliko dana koji su bili veoma uzbudljivi na ovogodišnjoj Sedmici mode imali smo priliku da vidimo najnovije, najatraktivnije modele, kao i one koji su izazvali u modnom svijetu pravu polemiku.

Najveće iznenađenje za sve bile su identične haljine manekenke Irine Shayk i Kylie Jenner, ali nisu samo one te koje su privukle pažnju javnosti.

Modna kuća “Dior” nedavno je predstavila svoju kolekciju odjevnih predmeta, a među velikim brojem poznatih ličnosti iz svijeta mode, filma, muzike našla se i ona, kćerka italijanske dive Monice Bellucci – Deva Cassel.

Devu nismo imali često prilike da vidimo u javnosti sa poznatom majkom, a ono što je ovog puta odlučila da pokaže zaista je i bilo vrijedno pažnje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Deva Cassel (@devacassel_)

 

Ona se na događaju pojavila u crnoj elegantnoj haljini, a cjekokupni izgled upotpunila je drastičnom promjenom frizure.

Izvor: glossy.espreso.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti