Hana Hadžiavdagić podijelila tužno sjećanje na Donnu Ares: Borila se kao lavica, ali njeno srce nije izdržalo

Piše: Azra

Godine 2017. svoju životnu borbu izgubila je Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares, koja se dugi niz godina borila protiv opake bolesti koju je uspjela pobijediti dva puta. Svojim primjerom Azra nam je pokazala s koliko snage se čovjek može boriti s ovom bolešću, samo ako tako odluči. Nije se dala, no, na žalost u 41. godini izgubila je najvažniju bitku, onu za život.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Donna Ares (@donnaares)

Poznata influenserica, Hana Hadžiavdagić, podijelila je tužno sjećanje na Donnu Ares. Na današnji dan prije 8 godina, Hana je obavila intervju sa Azrom, ujedno pozivajući sve na Donatorsku večeru.

Donna je sve vrijeme bila puna života i sa svojim pratiteljima dijelila dane borbe, čak je i osnovala fondaciju za prikupljanje sredstava za liječenje raka, ali ju je nakon godinu dana zatvorila.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti