Divna Karleuša bi danas slavila rođendan, a posljednje dane života provela je u strahu za Jelenu

Piše: Azra

INSTAGRAM: @karleusastar

Popularna srbijanska pjevačica Jelena Karleuša redovno privlači pažnju kako regionalnih, tako i svjetskih medija. Pored burnog života po kojem je poznata, Jelenu brojni znaju kao osobu koja je bila posebno vezana za majku. Nakon njene smrti, Jelena je prošla kroz tešku životnu fazu, te je redovno posjećivala majčin grob. Danas bi njena majka slavila 65. rođendan, te je Jelena u znak sjećanja na nju na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju majke Divne.

– Sretan rođendan mama, napisala je Jelena i time još jednom pokazala koliko joj majka nedostaje.

Nije tajna da je Jelena prvo bila u centru skandala kada se njeno ime pominjalo zajedno s imenom poznatog fudbalera Ognjena Vranješa, a ubrzo nakon toga joj je preminula majka Divna. Sve to je utjecalo na njen život, a za srbijanski medij je, između ostalog, govorila o medijskom pritisku kroz koji je prošla, te otkrila kako je to utjecalo na njenu majku.

– Pričamo o mjesecima sinhronizovanog medijskog linča. U tom njihovom lešinarenju, od teške bolesti umrla je i moja majka, koja posljednje mjesece života nije proživjela mirno, već u strahu i brigama za jedino dijete. To ne mogu da oprostim. Ono na čemu sada radim jeste da se zbog same sebe oslobodim mržnje koju prema njima osjećam – rekla je Jelena u jednom od intervjua.

Podsjećamo, Divna Karleuša preminula je 3. marta 2019., a nakon duge i teške bolesti.

(S.B.)

Pročitajte još