Pamela Anderson pokušala ubiti dadilju, a narednog dana poginula je u saobraćajnoj nesreći

Piše: Azra

Glumica Pamela Anderson je u Netflixovom dokumentarcu Pamela, A Love Story otkrila da je kao djevojčica pokušala ubiti dadilju jer ju je maltretirala.

-Zlostavljala me tri-četiri godine. Rekla mi je da ništa ne govorim roditeljima. Pokušala sam zaštititi svog brata. Pokušala sam je ubiti, kazala je glumica koja u svojoj namjeri nije uspjela, ali je dadilja narednog dana poginula u saobraćajnoj nesreći.

-Mislila sam da sam je ubila svojim ‘magičnim’ umom i to nikome nisam mogla reći. Bila sam sigurna da sam to uradila. Poželjela sam njezinu smrt, što se i dogodilo, dodala je glumica koja je već ranije otkrila da je silovana s 12 godina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pamela anderson fans page (@pamela_anderson_fans)

Pamela, A Love story bit će objavljen 31. januara na Netflixu. Nakon serije Pam & Tommy objavljene prošle godine, čija radnja se vrti oko snimke seksa koja je procurila u javnost, Pamela je poželjela ispričati priču iz vlastite perspektive.

-Želim preuzeti kontrolu nad pričom prvi put, rekla je Pamela. Trailer započinje kadrom Pamele koja sjedi vani uz vatru sa psom.

U traileru se vidi kako će dokumentarac sadržavati i brojne snimke iz devedesetih i s početka 2000-ih, kada se Pamela proslavila kao zvijezda Spasilačke službe, njezine intervjue te snimke na kojima je bez imalo šminke. Osim o svojoj karijeri, u dokumentarcu će govoriti i o propalim brakovima.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti