Pique objavio fotografiju s djevojkom s kojom je navodno prevario Shakiru

Piše: Azra

INSTAGRAM: @3gerardpique @shakira

Pique i Shakira već sedmicama pune medijske stupce svojim prepirkama, a sve se dodatno pogoršalo nakon što je Shakira objavila pjesmu o svom bivšem partneru, te tako otkrila sve detalje njegove afere.

Ovaj put, Pique je napravio korak koji je malo ko očekivao. Gerard Pique sinoć je na Instagramu podijelio selfie s Clarom Chijom Marti s kojom je navodno varao svoju bivšu partnericu, pjevačicu Shakiru s kojom ima dva sina: Milana i Sashu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gerard Piqué (@3gerardpique)

-‘Sigurno ga je ona natjerala da objavi’, ‘Očito se više ne skrivaju’, ‘Nemaš poštovanja prema majci svoje djece’, samo su neki od komentara.

Njezina nova pjesma u kojoj progovara o prevari bivšeg supruga u samo dva dana na YouTubeu prikupila je preko 86 miliona pregleda i oborila rekord kao najslušanija latinoamerička pjesma na YouTubeu u tom periodu.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti