“Dan vjenčanja” u hotelu “Radon Plaza”

Piše: Azra

Radon Plaza hotel organizira manifestaciju otvorenog tipa “Dan vjenčanja” i tim povodom, poziva sve zainteresirane goste, posebno buduće mladence, da dođu i budu dio ovog inspirativnog događaja.

Sve najbolje iz svijeta vjenčanja očekuje vas u Radon Plaza hotelu, u nedjelju, 12. februara 2023. od 11.00 do 16.00 sati na 13. spratu.

Sajam vjenčanja u Radon Plazi je jedinstvena manifestacija koja će vam ponuditi nove, drugačije i savremene prijedloge i ideje za lakše ostvarivanje vaših zamisli. Ovo je idealna prilika da na jednom mjestu dobijete sve potrebne informacije za oganiziranje jednog od najsretnijih dana u svom životu.

Posjetiteljima sajma bit će predstavljene svadbene sale hotela, širok izbor vjenčanica, različite i inspirativne dekoracije, savremene tehnike šminkanja i ostali detalji koji su potrebni za organizaciju bajkovitog vjenčanja.

Buduće mladence i ostale goste očekuje veliki broj izlagača s najaktuelnijim idejama i kreacijama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti