Stiže novi rijaliti o Georgini Rodrigez: Drage, vratila sam se

Piše: L. K. P.

Nakon uspjeha prve sezone rijalitija “Soy Georgina” o životu Georgine Rodrigez nova sezona u martu stiže na Netflix. Objavljen je i kratki video koji najavljuje povratak serije koja prati život djevojke jednog od najboljih fudbalera svijeta, Cristiana Ronalda.

Serija je ušla u top 10 najgledanijih na globalnoj listi streaming platforme te je ubrzo najavljeno da će se snimati i druga sezona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

– Godišnjica je izlaska serije „Soy Georgina“. Želim vam zahvaliti što smo ušli u top 10 na svijetu s ovim mini teaserom. Volim vas, poručila je Georgina u opisu snimka.

– Drage, vratila sam se, govori Georgina u jednom trenutku dok se mogu vidjeti snimci njenih izdanja s crvenog tepiha, iz kupovine, a u jednom trenutku izgovara “drago mi je zbog njih, ali briga me šta imaju Rihanna i Beyonce. Ja sam Georgi”.

Premda iz teasera nije jasno šta sve nova sezona donosi, tokom španskog festivala posvećenom televiziji nazvanom “FesTVal” u septembru prikazan je isječak iz predstojeće druge sezone gdje je otkriveno da će govoriti o porodičnoj tragediji gubitka sina.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti