Ovo su kćerke Ace Pejovića: Obje imaju fakultetske diplome, popularnost ih ne zanima

Piše: Azra

INSTAGRAM: @aco_pejovic

Popularni pjevač Aco Pejović, koji sa svojim pjesmama oduševljava publiku u regionu, ne govori često o svom privatnom životu.

Sa suprugom Biljanom Pejović pjevač je u vezi već dugi niz godina​. Jedno drugom oduvijek su bili najveća podrška. Biljana se jedno vrijeme borila sa teškom bolešću.

Iz velike ljubavi dobili su tri kćerke, Magdalenu, Mariju i Ivu. Magdalena je najstarija i izrasla je u pravu ljepoticu. Završila je Fakultet organizacionih nauka, nakon čega je završila i master studije u Španiji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

Magdalena je izabrala menadžment, a nema sumnje da je otac i te kako ponosan zbog obrazovanja kćerke.

– Preponosan sam na to u kakve su ljude Magdalena i Marija izrasle. Iva je još djevojčica, ali njih dvije su već odrasle osobe. Osim činjenice da je jedna nedavno diplomirala, a da je druga sjajan student medicine, sretan sam kada vidim kako se ponašaju u društvu, kakve su osobe, koliko su omiljene i kako na savršen način znaju da izbjegnu zamku javnosti u koju djeca ljudi koji se bave javnim poslom mogu da upadnu – rekao je Aco jednom prilikom.

Srednja kćerka Ace Pejovića i njegove supruge, Marija diplomirala je na Medicinskom fakultetu i time stekla zvanje doktora. Njen uspjeh nije prošao neopaženo, a i kako bi kada je diplomirala sa čistom desetkom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

On se osvrnuo i na svoju suprugu, jer kako je više puta naglasio ona mu je velika podrška i da nije bilo nje, njegove kćerke sigurno ne bi izrasle u osobe kakve jesu.

– Bilo nam je važno da im usadimo prave vrijednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se miješamo ni u šta, to su sjajne mlade dame – zaključuje ponosni tata.

Izvor: glossy.espreso.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti