Fanovi Angeline Jolie zabrinuti: Glumica se bori sa ozbiljnom bolešću

Piše: Azra

U prvom intervjuu, nakon što se razvela s Bradom Pittom, glumica je progovorila o borbi s teškom bolešću, porodičnim životom i braku s Pittom.Angelina Jolie je dugo izbjegavala kontakt s medijima još od razvoda sa Bradom Pittom. Rijetko se pojavljivala u javnosti i nije davala intervjue. Nakon manje od godinu dana šutnje, Angelina je odlučila iskreno ispričati o svojim prioritetima i bolesti.

Poznata glumica je otkrila da joj je osnovni prioritet njena porodica i želi se fokusirati na odgoj djece. Njene fanove potreslo je priznanje da boluje od ozbiljne bolesti. Naime, riječ je o djelomičnoj paralizi mišića lica. S obzirom da je pod pažnjom stručnjaka, i zahvaljujući akupunkturi, bolest nije toliko uočljiva.

 

(E.T.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti