Pamela Anderson odgajala je sinove daleko od očiju javnosti, evo kako danas izgledaju

Piše: L. K. P.

Premijera Netflixovog dokumentarca „Pamela, a Love Story“, bila je idealna prilika da se Pamela Anderson na crvenom tepihu pojavi sa dvojicom najvažnijih muškaraca u svom životu. Iako je prošla sve uspone i padove, pa imala i loše odnose s njima, Pamela nije krila ponos dok su pored nje pozirali njeni sinovi  Brandon Thomas Lee (26) i Dylan Jagger Lee (25), koje je dobila u braku s muzičarem Tommyjem Leejem.

Iako su Pamela i Tommy vodili divlji i neobuzdani život, odlučili su se i za roditeljsku ulogu pa su tako u tri godine braka postali  roditelji dvojice sinova.

Vjerovatno, proživjevši neugodnu stranu slave, Pamela je počela držati svoj privatni život dalje od očiju javnosti pa su dječaci odrastali gotovo neprimijećeni od medija.

Stariji sin Brandon Lee bavi se glumom te je zvijezda realityja, a za magazine Interview je izjavio kako je cijeli život želio graditi svoju karijeru odvojeno od svojih roditelja.

– Kruže razne lažne priče o tome kako smo brat i ja odgajani, ljudi su nas uglavnom doživljavali kao razmažena derišta i da nam je sve bilo dostupno. No naši prijatelji mogu potvrditi da Dylan I ja od roditelja nismo uzeli niti jedan dollar dok smo bili srednjoškolci. Sami smo zarađivali svoj džeparac, izjavio je Brandon.

Mlađi sin Pamele i Tommyja, Dylan odlučio je pak krenuti očevim stopama pa se bacio u muzičke vode, i u tome je prilično uspješan.

Obojica su otkrila da, kao djeca, nisu imali pojma da su njihovi roditelji slavni celebovi, te da su se i Pamela i Tommy maksimalno trudili da imaju normalno djetinjstvo.

– Sjećam se da sam jedan dan pitao mamu ‘Zašto nas svi slikaju?’ Ona je samo odgovorila: ‘Ma, to ti je normalno, tako i sve druge fotografiraju’, prisjeća se Brandon.

Brandon i Dylan i danas su vrlo bliski sa svojim roditeljima te njihovi dragi gosti na crvenome tepihu, a sve četvero često se okupljaju na porodičnim druženjima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti