Muškarci otkrili šta misle kada kažu za ženu da je loša u seksu

Piše: Azra

Koliko je neko dobar ili loš u krevetu o tome bi se dalo raspravljati, jer ono što je nekome loše, drugome je fantastično i obrnuto. Seks bi trebao biti nešto što vezu između dvoje ljudi vodi na višu razinu intime i emocija, no ne misle svi tako.

Pravi muškarac koji iskreno voli svoju ženu, nikada neće reći niti njoj, niti nekome drugome, da je ona loša u krevetu. Oni koji to rade zapravo više govore o sebi nego o njoj.

Muškarac koji iskreno i duboko voli ženu s kojom živi, voljet će i sve njene mane. Zato, opustite se i dopustite svojem partneru da upozna vaše tijelo do najsitnijih detalja. Skupite hrabrosti i obucite seksepilan komad donjeg rublja. Osjećat ćete se samouvjerenije i privlačnije, a samim time i opuštenije.

Biti blizak i intiman s partnerom ključ je svake kvalitetne veze. Seks je vrhunac toga. Neke žene znaju uskraćivanjem intimnih trenutaka kažnjavati svoje partnere ili ih ucjenjivati time. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo kojeg tipa, a posebno ovakvog, ne može završiti dobro.

Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvjesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lijepa riječ bi trebale biti stvari koje se odvijaju svakog dana. Time pokazujete nekome da ga iskreno volite upravo takvog kakav je, a to pak vodi i boljem seksualnom životu.

To što ste dugo u vezi ne znači da morate posve zapostaviti svoj izgled. Normalno da se nećete svaki dan našminkati odmah ujutro samo da bi partneru bile privlačnije, jer on vas voli i bez naslaga boje na licu. Ali, ponekad se treba malo više potruditi i rasplamsati strast kakva je bila na početku veze.

Također, nemojte dozvoliti da po kući stalno hodate, na primjer, prljave i raščupane kose, u poderanoj trenirci, dlakavih nogu i sa sve većim brojem kilograma. Ako to dopustite, ne samo da ćete izgledati sve lošije, već ćete se tako i osjećati, samopouzdanje će vam padati, a tada će se to odraziti i na vaš seksualni život.

Naravno da je takvih savršenih trenutaka malo, pa ih ne čekajte jer ćete i vi i vaš partner živjeti gotovo u celibatu. Ne čekajte pogodno raspoloženje za seks kako bi do njega došlo, već se potrudite – ako niste u tom raspoloženju, to promijenite.

Dodirujte se međusobno, masirajte, upalite pokoju svijeću, pustite laganu, senzualnu muziku, natočite si vino, gledajte jedno drugome u oči… Upravljajte svojim vremenom i događajima onako kako vi želite. Ne čekajte da se nešto dogodi slučajno, pa tako ni seks!

Neki muškarci su za portal revelist.com ispričali šta im smeta kod žena:

1.Ne sviđa mi se kada žena samo legne i raširi noge, i čeka da ja sve obavim. Nema mi ništa gore od toga.

2.Pasivnost mi je grozna, kada žena kao da nema pojma o vlastitom tijelu i što joj se sviđa. Ne mogu opisati koliko je frustrirajuće kada žena s kojom ste u krevetu ne reagira i kada ne mogu dobiti povratnu informaciju je li nešto dobro ili nije.

3.Ako žena glumi, to me skroz ohladi.

4.Mrzim kada proizvodi lažne zvukove tokom seksa, draže mi je da tiho stenje pa da je to iskreno nego da lažno vrišti.

5.Nije nimalo ugodno kada vas uspoređuje s bivšim dečkom. Meni lično ne smeta što je prije mene imala druge, ali ne želim o tome razmišljati.

6.Smeta mi nedostatak komunikacije prije ili tokom seksa. Ako joj je nešto lijepo ili nešto želi, volio bih da mi to kaže.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti