Nina Badrić prisjetila se jednog emotivnog trenutka sa svog vjenčanja: Evo šta je najvažnije u životu

Piše: Azra

Pjevačica Nina Badrić novom objavom na Instagramu vratila se u 2003. godinu te se prisjetila trenutka sa svog vjenčanja s bivšim suprugom Bernardom Krasnićem.

Naime, podijelila je fotografiju sa svojom vjenčanom kumom i današnjom prijateljicom Kristinom Remić.
Na fotografiji Kristina Ninu drži rukama za glavu te joj čestita na ulasku u bračne vode, a oči su im pune suza radosnica.
U opisu je Badrić svojim pratiteljima ukazala na jednu vrlo bitnu stvar u životu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

-Ko je našao prijatelja na Zemlji, našao je blago, napisala je Nina u opisu fotografije.

Prisjetimo se, Nina i Bernard upoznali su se kada je njoj bilo 29, a njemu 23 godine. Zaručili su se nakon dvije godine veze u Dubrovniku, a vjenčali četiri godine kasnije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

No njihova bračna idila nije dugo potrajala i već nakon dvije godine objavili su da se razvode, a Nina je u službenom priopćenju za medije kao razlog navela nepomirljive razlike i emocionalnu udaljenost. Ipak, nakon toga su uspjeli spasiti svoj brak te su se službeno razveli tek 2012. godine.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti