Tarik Filipović objavio rijetku fotografiju sina Armana, danas je njegov poseban dan

Piše: Azra

INSTAGRAM: @tarikfilipovic

Danas je u porodici poznatog TV voditelja Tarika Filipovića i njegove supruge Lejle veliko slavlje. Njihov sin Arman slavi 15. rođendan, a tom je prilikom voditelj objavio njegovu rijetku fotografiju uz veoma emotivan tekst.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

-Iako sam u djetinjstvu bio najsretniji i najbezbrižniji, najviše volim zadnjih 15 godina svoga života. ‘Sve zbog jednog dječaka’. Arman mu ime. I dvostruko uživao gledajući sve divne faze odrastanja. I od ‘mali Tarik’ do ‘veliki Arman’ kao dlanom o dlan. Moj, a tako svoj. Sretno ljubavi tatina i neka te prati sreća, osmijeh na licu, dobro zdravlje. I neka se snovi ostvaruju jedan po jedan, kao domine. I još nešto – nikada nemoj prestati biti dječak, zna tata iz iskustva koliko je to divno. I da me prerasteš u svakom pogledu, ova tri centimetra visine ćeš brzo. Voli tata. Hvala što si skinuo embargo objavljivanja fotografija. Barem na ovaj divan dan’, napisao je Tarik uz fotografiju svog sina.

Tarik je Armana dobio sa svojom suprugom, bivšom manekenkom Lejlom Filipović.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti