Jennifer Aniston i Lady Gaga objavile fotografije bez trunke šminke

Piše: Azra

Vladajući standardi ljepote i imperativ vječne mladosti stvaraju pritisak na mnoge žene i muškarce koji se, više i ranije nego ikada, odlučuju na obračun s godinama. Pritisak je posebno jak na one čiji posao ovisi o izgledu, a danas to više nisu samo glumice i glumci, modeli, glazbene zvijezde. Mnogima je uspjeh u poslu povezan s izgledom koji odaje dojam mladolikosti i dobre energije.

Photo: Instagram ( @jenniferaniston; @ladygaga)

 

Brojne pjevačice, glumice i manekenke odlučile su pokazati svoju prirodnu ljepotu i nadahnuti cure diljem svijeta da učine isto.

Glumica Jennifer Aniston na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira bez šminke i frizure.

– OK, vlaga… Idemo, napisala je glumica uz fotografije kovrčave, bujne kose, a vidi se da na licu nema ni trunke šminke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)


Iako je poznata po ekstravagantnim kostimima i jakom make up-u, Lady Gaga u nekoliko je navrata pokazala kako izgleda kada na sebi nema ni trunke šminke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

 

(E.T.M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti