Održana 65. dodjela Grammyja, pogledajte ko je odnio nagrade

Piše: Azra

Održana je 65. dodjela Grammy nagrade u Crypto areni u Los Angelesu, a na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja najviše nagrada su osvojili Harry Styles, Kendrick Lamar, Adele i Beyonce.

 

Photo: Instagram (@beyonce, @adele.netherlands)

Nagradu za album godine osvojio je Harry Styles za album “Harry’s House”. Najbolji novi umjetnik je Samara Joy. Nagradu za pjesmu godine odnijela je Bonnie Raitt s pjesmo “Just Like That”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bonnie Raitt (@bonnieraittofficial)

 

Najbolji pop solo nastup pripao je Adele “Easy on MeW, dok je nagrada za Najbolji pop duo ili grupni nastup otišao u ruke Samu Smithu i Kim Petrasu “Unholy”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adkinslauriee_)


Nagrada za Najbolji tradicionalni pop vokalni album pripala je Willieu Nelsonu “A Beautiful Time”. Najbolji pop vokalni album je album “Harry’s Hous” Harry Styles.

Grammyja za Najbolji plesni snimak pripao i Najbolji album za plesnu/elektronsku pripao je Beyonce Ona je dobila nagradu i za Najbolju tradicionalnu R&B izvedbu i to za pjesmu “Plastic Off the Sofa”, kao i nagradu za Najbolju R&B pjesma za pjesmu “Cuff It”.

Najbolji rep album ove godine je “Mr. Morale & the Big Steppers” Kendricka Lamara, a Grammy za Najbolju rep izvedbu otišao je u ruke Kendricku Lamaru za pjesmu “The Heart Part 5”.

Najbolja rock izvedba pripala je Brandi Carlie za pjesmu “Broken Horses”, a Grammy za Najbolji rock album otišao je u ruke Ozzyju Osbourneu za album “Patient Number 9”.

(E.T.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti