Lista najljepših žena svijeta: J.Lo i Angelina nisu ni na popisu

Piše: Azra

Većina bi na listu najljepših žena na svijetu svrstala glumicu Angelinu Jolie i pjevačicu Jennifer Lopez, ali one se nisu našle Rankerovom popisu. Na stranici Ranker postoje rezultati glasanja za najljepšu ženu svijeta za prethodnu godinu.

Photo: Instagram (@jlo, @angelinajolie)

 

Napravljena je lista 10 najljepših žena u 2022. godini na temelju glasova javnosti na popularnoj stranici, a pojavila su se neka nova imena.

Na prvom mjestu liste najljepših je Margot Robbie (32), zvijezda je filmova ‘Bombshell’ i serije ‘Babylon’. Glumica je svjetsku slavu stekla ulogom u filmu ‘The Wolf of Wall Street’ iz 2013. godine. Časopis Time ju je 2017. godine uvrstio među 100 najutjecajnijih ljudi svijeta dok je 2019. uvrštena je na listu najbolje plaćenih glumica prema Forbesu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)


Na drugom mjesu našla se izraelska glumica, producentica i model Gal Gadot (37) poznata je po filmovima ‘Wonder Woman’ i ‘Liga pravde’. Od 2008. je u braku s nizozemskim filmskim producentom Yaronom Versanom (48) te imaju tri kćeri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

 

Scarlett Johansson (38), našla se na trećem mjestu, iza sebe ima dva razvoda, a od 2020. je u braku s komičarem Colinom Jostom (40) s kojim je dobila sina Cosma (1). S bivšim suprugom, novinarom Romainom Dauriacom (41) ima kćer Rose (8). Prvi joj je suprug bio holivudski miljenik Ryan Reynolds, ali ipak, brak je potrajao samo dvije godine. Scarlett je glumila u nizu filmskih uspješnica među kojima su ‘Black Widow’, ‘Njemu baš i nije stalo’, ‘Osvetnici’ i ‘Otok’.

 

(E.T.M.)

Pročitajte još