Jelena Karleuša o pokojnom Laći: Ucjenjivao me, njegove pjesme sam kupovala iz sažaljenja

Piše: Azra

INSTAGRAM: @karleusastar @24sedam_showbiz

Popularna srbijanska pjevačica Jelena Karleuša redovno je na meti medija, pogotovo kada se na Instagram profilu oglašava povodom neke sporne teme. Ovaj put odlučila je da govori o pokojnom Laći, sinu pokojne Marine Tucaković.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 24sedam SHOWBIZ (@24sedam_showbiz)

Milan Laća Radulović preminuo je krajem prošle godine.

-Nažalost, Laća je u posljednjoj fazi života imao veliki životni problem, a to je zloupotreba opijata. U takvom stanju on me je puno puta molio da mu dajem novac unaprijed, za budući rad, koji se na njegovu žalost nije desio. Kada je pritisak postao preveliki, kada sam odlučila da za njegovo dobro ne želim davati novac koji će trošiti na opijate, Laća je počeo da mi prijeti objavljivanjem tih tekstova što je na kraju i počeo da čini u stanju rastrojstva, pa mi se kasnije i izvinjavao – što znate, započela je Jelena.

-Laća nije samo to uradio, on je u isto vrijeme, iste tekstove koje je pisao za mene i koje sam ja, ponavljam, uredno kupila, odlučio da proda drugim pjevačima. Novac mu je bio prijeko potreban jer je narkomanija najveće zlo, veće od svake bolesti i muke. Znači, ne samo da me je ucjenjivao, prijetio, objavljivao moje plaćene tekstove, nego ih je ponovno prodavao i tako sve obmanjivao, napisala je pjevačica.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti