Obradujte voljenu osobu: Idealni pokloni za nju i njega

Piše: Azra

Svjesni smo da je ljubav u našim životima prisutna svaki dan te da Valentinovo nije odraz toga koliko nam je stalo. Ipak, baš tog dana slavimo ljubav, pa je red da učinimo nešto čime ćemo drugoj strani pokazati da mislimo na nju. A, kako bolje to dokazati nego simboličnim poklonom?

Za NJU

Narukvica

S decentnijim nakitom koji upotpunjuje svaki stil, bilo dnevni ili večernji, nećete pogriješiti. A, umjesto prstena za koji bi se većina odlučila, odlučite se za narukvicu.

Novčanik

Novčanik je jedan od nezaobilaznih dodataka. Kvalitetan, funkcionalan i moderan stilski dekor koji će sigurno obradovati vašu partnericu.

 Mini aparat za vafle

Šta je bolje nego proslaviti Dan zaljubljenih uz doručak u krevetu? Uz ovaj aparat iznenadite voljenu osobu tanjirom mini vafla što će postati i vaša redovna jutarnja rutina.

Kućni ogrtač

Mekan i podatan, satenski ogrtač dugih rukava predstavlja luksuzni poklon koji ne zahtijeva previše trošenja i pogodan je za gotovo svaki stil.

 Za NJEGA

Pametna šolja za kontrolu temperature

Ispijanje šoljice kafe koja je ohlađena nije baš poželjna u prohladno zimsko jutro. Uz ovu šolju, kafa će ostati topla sat ili čak cijeli dan kada koristite podmetač.

Naočale

Bilo da planirate ići na planinu ili se radujete prvim proljetnim zraka sunca, naočale su pun pogodak.

Košulja 

Svaki muškarac treba imati dizajnersku košulju koja odlično pristaje i na poslovno odijelo i na traperice, pa će se za jednu više uvijek naći mjesta.


Sat  

Moderan ručni sat je uvijek dobrodošao, koliko god ih imali. Osobni su i mogu se naći u raznim atraktivnim izvedbama danas.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti