Ljubav na psihijatriji: Emina pronašla srodnu dušu na nesvakidašnjem mjestu

Piše: Azra

Sudbina je htjela da se Mustafa i Emina upoznaju na neobičnom mjestu i usljed teških životnih okolnosti, pronađu put ka boljem životu.

Photo: Sreenshot

Mustafa i Emina Hodžić iz sela Boganovići u blizini Olova u BiH imaju nesvakidašnju ljubavnu priču. Njih dvoje je težak život spojio na jednom krajnje neobičnom mestu, psihijatriji.

Svoju tešku životnu priču prvo započinje Emina.

Nakon 11 godina nasilnog braka iz kojeg ima dvoje dece, Emini je dijagnostikovana srednje teška depresija. Kako bi se izliječila, Emina je odlučila je da pomoć potraži na psihijatriji.

Photo: Screenshot

 

 

Ono čemu se nije nadala je da će psihijatriji upoznati ljubav svog života, Mustafu.  Ispričala mu je  detalje svog nimalo lahkog života, a on je svaku njenu riječ upijao. Cijeli snimak njihove nesvakidašnje sudbine, pogledajte na linku:

 

(E.T.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti