Legendarna glumica Jennifer Aniston napunila 54 godine: Evo kako je izgledala kao djevojčica

Piše: Azra

Photo: Pinterest

Jennifer Joanna Aniston američka je glumica i filmska producentica. Međunarodnu slavu je stekla ulogom Rachel Green u seriji ‘Prijatelji’ od 1994. do 2004., za koju je osvojila nagrade Primetime Emmy , Zlatni globus i Screen Actors Guild.

 

Od kada joj je karijera napredovala 1990-ih, postala je jedna od najbolje plaćenih glumica na svijetu.

Aniston je rođena 11. februara 1969. u Los Angelesu.

 

U svojoj dugogodišnjoj karijeri pokupila je simpatije publike, a o njen modni stil mnogima je i dan danas inspiracija. Glumica je bila u braku s Brad Pittom, te se razvela 2005. godine.

 

Svoju ljubavnu sreću pokušala je naći i sa glumcem Justinom Therouxom. Nažalost, ljubavna idila je trajala samo dvije godine.

Nedavno su se pojavile informacije da poznata glumica želi da tuži svog prvog supruga, Brada Pitta.

Naime, nedavno je otkriveno kako Brad Pitt namjerava prodati zajedničku produkcijsku kompaniju Plan B, koju su osnovali početkom 2000-ih, dok su još bili zajedno. Ona mu osporava taj novac i tuži ga za 100 miliona dolara.

Iako se godinama šuškalo kako je Jennifer odustala od majčinstva zbog karijere, glumica je tek sada otkrila da je godinama očajnički pokušavala postati majka.

 

Za američki magazin „Allure“, Jennifer je ispričala svoje iskustvo i izazovan put koji je morala proći kako bi ostala trudna.

– Pokušavala sam da zatrudnim. Bio je to izazovan put za mene. Za to niko nije znao, iako su mediji godinama pisali kako sam se podvrgla medicinski potpomognutoj oplodnji. I jesam. Bilo je zaista teško. Prolazila sam kroz IVF i pila kineske čajeve. Sve nade polagala sam u to. Da mi je samo neko rekao da zamrznem svoje jajne ćelije. Tada jednostavno nisam razmišljala, a sada je “prošao voz” i kajem se zbog toga – priznala je glumica.

– Provela sam tolike godine skrivajući svoju tajnu da odlazim na medicinski potpomognutu oplodnju. Bila sam zaštitnički nastrojena prema svemu jer sam imala osjećaj da tako malo stvari mogu da zadržim za sebe. Imam osjećaj kao da se budim iz hibernacije. Više nemam šta da krijem.

 

Glumica je tom prilikom za ,,Alure” otkrila i to da nema namjeru da se ponovo uda, nakon dva propala braka.

– Nikad ne reci nikad, ali trenutno nemam takva interesovanja. Voljela bih da imam ozbiljnu vezu. Postoje momenti u kojima samo poželim da nekome pribijem i kažem: treba mi tvoja podrška. Zaista bi bilo divno doći kući, pasti nekome u zagrljaj i reći: Bio je to težak dan.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti