Kako će Shakira ovo da podnese: Pique i Clara čekaju prvo dijete, jedan detalj ih odao

Piše: Azra

INSTAGRAM: @shakira @3gerardpique

Strasti u odnosu Gerarda Piquea, Shakire i Clare se ne smiruju. Nakon što se saznalo šta je pravi razlog rastanka fudbalera i pjevačice nakon deset godina i dvoje djece, sav prljav veš je ugledao svjetlost dana.

Shakira je objavila pravi rat kad se pojavila njena nova pjesma u kojoj otvoreno proziva svog bivšeg i njegovu novu djevojku, a da li je pored bijesa i izdaje, u pitanju i dobar marketing, još uvijek nije jasno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Pjevačica se nije obrušila samo na fudbalera, uključeni su i njegovi roditelji, pa sve zajedno podsjeća na pravi rijaliti šou. Ipak, čini se da ništa ne može da poremeti Piqueovu vezu sa Clarom Chiom, koja je izdržala sve pritiske i uvrede.

Posljednja vijest koja dolazi od ovog para je navodna trudnoća. Pojavile su se informacije kako Clara i Pique čekaju svoje prvo dijete, a sve je navodno potkrepljeno činjenicom da su viđeni kako kupuje test za trudnoću.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gerard Piqué (@3gerardpique)

Zvaničnih informacija još uvijek nema, a strani mediji kao izvor uzimaju ženu koja im je u apoteci prodala test.

Izvor: glossy.espreso.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti