Gdje je danas Milijana iz “Đekne”: Evo kako sada izgleda Arijana Čulina koja je glumila

Piše: L. K. P.

Foto: Slobodna Dalmacija

Serija „Đekna još nije umrla, a ka’ će ne znamo“ nakon prvog emitovanja 1988. godine doživjela je kultni status. Hrvatska glumica Arijana Čulina glumila je Milijanu, koju su zvali i Mišur.

Nakon ove uloge glumila je i u ostvarenjima “Cimmer fraj” i u filmu “Ne gledaj mi u tanjir” iz 2016. godine.

Međutim, nikada nije uspjela ponovo da dostigne onakav uspjeh. Osim što je glumica Arijana je i spisateljica. Nedavno je gostovala u emisiji kod Daniele Trbović gdje je predstavila svoju novu knjigu “Dva puta u pet minuta” i govorila o svojoj četrdeset godina dugoj karijeri, a priznala je da je još uvijek prepoznaju kao Milijanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arijana Culina (@arijanaculina)

– Ljudi me nisu zaboravili iako sam ja ostarila. Možda se desi da me u prvi mah ne prepoznaju, ali se onda sjete. Ta serija me je obilježila. Nisam očekivala ovoliku popularnost, ja sam tada bila student.

Nisam to u tim godinama očekivala, to je bio splet sretnih okolnosti. Ova serija je osvojila srca publike jer se radila sporo i temeljito. Danas se sve radi mnogo brzo. Tada nismo imali puno programo i nije se snimalo furiozno, više se pazilo tad na kvalitet a ne na profit, rekla je, svojevremeno.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti