Žene u delirijumu: Goran Bogdan potpuno go u novom Netflixovom filmu

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @bogdangoranbogdan

Goran Bogdan važi za jednog od najvećih miljenika ženske populacije, a glumac se u svom posljednjem ostvarenju  “Faraway” na svjetski poznatoj platformi za strimovanje filmova i serija “Netfliks” potpuno obnažio.

Naime, za potrebe snimanja jedna romantične scena koja je ekranizovana u Hrvatskoj, na Braču i Šolti, Bogdan se u pojedinim kadrovima može vidjeti kako nema nijedan komad odjeće na sebi, što je privuklo veliku pažnju javnosti.

Inače, Goran Bogdan je zbog uloge Nikole u potresnom filmu “Otac”, smršao čak 18 kilograma.

– Mislim da sam u treniranju kao i svi drugi. Kada uspijem da povežem nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj prijatni umor nakon vježbanja i jedva čekam sljedeći termin. Ali, čim preskočim nekoliko treninga, ulijenim se i postane mi naporno. Doduše, dosta toga zavisi i od uloge za koju se pripremam. Zbog “Oca” sam smršao 18 kilograma za nešto više od mjesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu “Močvara”, morao sam da se ugojim – ispričao svojevremeno.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti